Ik ben Johan Janssen, 28 jaar en geboren en getogen in Heibloem. Na het zien van documentaires zoals Long Way Round (van Ewan McGregor en Charley Boorman), Long Way Down, Terra Circa, Mondo Enduro heb ik al de droom om per motor rond de wereld te reizen.

In 2009 mijn rijbewijs behaald voor de motor en een jaar later voor het eerst op reis geweest per motor. In tien dagen totaal 6.000 km gereden door de Alpen, Dolomieten en Pyreneeën op mijn Honda Varadero.

Sinds 2008 ook het reisvirus te pakken en met een aantal goede vrienden inmiddels naar Rome, New York, Miami, Key West, Albufeira geweest. Afgelopen zomer nog een rondreis in de Westcoast van de USA gemaakt.  Deze zomer staat nog twee weken Bali op het programma voordat de wereldreis gaat beginnen (wel uitgerust beginnen hé!).

Augustus 2008 was mijn laatste maand als fulltime student en sindsdien werkzaam op een accountantskantoor. Hier heb ik met name controlewerkzaamheden uitgevoerd bij MKB-ondernemingen (voor de onbekende: administraties, processen en jaarekeningen van bedrijven controleren) . Naast mijn werk ben ik blijven studeren en in januari 2012 mijn masterdiploma behaald aan de Business Universiteit Nyenrode. Momenteel nog bezig met de postmaster opleiding tot registeraccountant maar dit heb ik tijdelijk even geparkeerd.

In mijn vrije tijd probeer ik naast motorrijden ook af en toe te fitnessen of te wielrennen. Verder ben ik regelmatig in het nachtleven van Maastricht terug te vinden. Het zal dus tegenvallen om de komende vastelaovend te missen maar ook de week centerparcs tijdens oud & nieuw. Verder nog met van alles en nog wat bezig zoals festivals, concerten en alles wat gezellig is. Voor meer info zie mijn facebookpagina hier of neem contact op met mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwste Artikelen

Onze Sponsors

ATAMOTO

KERAM

MDI

Volg ons!

Op Facebook volg je de updates van onze reisverslagen, foto's en video's. 

Op SmugMug worden de mooiste foto's en video's van onderweg geplaatst.

Abonneer je op de RSS Feed van deze site.

Route

Dit is de kaart van hoe we gaan rijden. Klik op de kaart voor een grotere versie en een lijst van alle landen.

mapextendedcolor

Nieuwste Reacties